Pachinkoen är en kombination mellan enarmad bandit och pinballen, stålsätter många klumpa ihop sig kastas in i bearbeta med maskin, och mål av leken är att sätta in en åtminstone klumpa ihop sig till spela golfboll i hål i stiga ombord. En klumpa ihop sig hänrycker aktiverar trena rullar med föreställer, gillar de i bearbetar med maskin i Vegas. Om rullar stopp på, föreställer får samma hasardspelaresegrarna och från bearbeta med maskin som många klumpa ihop sig.

När du segrade, kan du handla klumpa ihop sig med olika gåvor i lagret enligt deras väger, vid det bearbetar med maskin förbikoppling den japanska lagen som förbjuder dobbleri, och kassahälerit från lyckligt bearbetar med maskin.

Första förlägger var pachinkoen har lekts i Japan är staden Osaka och i dag dess spridning all över landet. Sedan dess verkställer vänder japanen som förbättrar och tillfogar, och teknologi till leken och den till en färgrik vanebildande lek. Den kända källan är från uttrycka ”den pachien-pachi” hjälpmedel ringer av lite anmärker knuffa till varje annat.

Du kan finna all pachinkoleken i stora korridorer över Japan, är korridorerna mycket färgrika, och den innehåller bearbetar med maskin hundratals.

 
 
Close