Pachinko is een combinatie tussen groefmachine en pinball, worden vele staalballen geworpen in de machine en de doelstelling van het spel is minstens één bal aan de gaten in de raad op te nemen. Een balingang activeert de drie wielen met de beelden, zoals degenen in de machines in Vegas. Als de wielen op de zelfde beelden ophoudt wint de gokkers en krijgt van de machine vele ballen.

Zodra u won kunt u de ballen met verschillende giften in de opslag volgens hun gewicht uitwisselen, door dat mijden de machines de Japanse wet die gokken verbieden en contant geld die van gelukkige machines ontvangen.

De eerste plaats waar pachinko in Japan is gespeeld is de stad Osaka en vandaag zijn verspreiding helemaal over het land. Sindsdien draaien de Japanners die en gevolgen en technologie verbeteren toevoegen aan het spel en het aan een kleurrijk verslavend spel. De naambron is van het woord "pachi-pachi" dat ringen van weinig voorwerp betekent dat elkaar stoot.

U kunt het pachinkospel in grote zalen vinden allen over Japan, zijn de zalen zeer kleurrijk en het bevat honderden machines.

 
 

More Links

Close