Το pachinko είναι ένας συνδυασμός μεταξύ του αυτόματου πωλητή και pinball, πολλές σφαίρες χάλυβα ρίχνονται στη μηχανή και ο στόχος του παιχνιδιού είναι να παρεμβληθεί τουλάχιστον μια σφαίρα στις τρύπες στον πίνακα. Μια είσοδος σφαιρών ενεργοποιεί τις τρεις ρόδες με τις εικόνες, όπως αυτές στις μηχανές σε Vegas. Εάν οι ρόδες σταματούν στις ίδιες εικόνες οι παίκτες κερδίζουν και παίρνουν από τη μηχανή πολλές σφαίρες.

Μόλις κερδίσατε μπορείτε να ανταλλάξετε τις σφαίρες με τα διαφορετικά δώρα στο κατάστημα σύμφωνα με το βάρος τους, από αυτό οι μηχανές παρακάμπτουν τον ιαπωνικό νόμο που απαγορεύουν το παιχνίδι και τα μετρητά που λαμβάνουν από τις τυχερές μηχανές.

Η πρώτη θέση όπου το pachinko έχει παιχτεί στην Ιαπωνία είναι η πόλη Οζάκα και σήμερα η διάδοσή της σε όλη τη χώρα. Από τότε οι Ιάπωνες που βελτιώνουν και που προσθέτουν τα αποτελέσματα και την τεχνολογία στο παιχνίδι και τον γυρίζουν σε ένα ζωηρόχρωμο εθιστικό παιχνίδι. Η πηγή ονόματος είναι από τη λέξη "pachi-pachi" που σημαίνει τα δαχτυλίδια λίγου αντικειμένου που χτυπά το ένα το άλλο.

Μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι pachinko στις μεγάλες αίθουσες όλες σε ολόκληρη την Ιαπωνία, οι αίθουσες είναι πολύ ζωηρόχρωμες και περιέχει τις εκατοντάδες των μηχανών.

 
 

More Links

Close